OM OS

Spoken hylder det talte ord med rap, historiefortælling, sang, talekunst, poesi, musik og rytme – og alt muligt andet. Vi vil inspirere dig. Udfordre og underholde dig. Derfor leder vi altid efter de ord, der får dig til at stoppe op, lytte og tænke. Årets tema er “Afsked og nye begyndelser”. Vi vil undersøge, hvordan musikken, poesien og litteraturen tager favntag med afskeden og de nye begyndelser, hvordan den hjælper os igennem det svære, og åbner op mod nye refleksioner og erfaringer. Med andre ord den uundgåelige cirkulation af farvel og goddag. Vi siger blandt andet goddag til en ny lille festival i festivalen, vores Ord.Salon i samarbejde med Odense Hovedbibliotek og Kulturmaskinen. Ord.Salon er en række litterære arrangementer, talks, oplæsninger, fælleslæsning og workshops.

Vi høres ved til Spoken21’!

Spoken er en del af H.C. Andersen Festivals.

Vores historie

Spoken Word Festival har siden 2010 været en betydningsfuld årligt tilbagevendende begivenhed i Odense, der siden 2013 er afholdt over halvanden uge i august.

Vi giver scene til ordet, digtet, musikken, rytmen, rappen, rimet, humoren og fortællingerne, som får os til at stoppe op, lytte og reflektere over de små og store spørgsmål i tilværelsen. Festivalen udgør et vigtigt tilbud i en by af Odenses størrelse.

Vi vil være med til at sikre diversitet i byens kulturudbud, ved også at præsentere de skæve og urbane genrer. Samtidig er vi også en festival med fagligt indhold, der bidrager til at skabe debat gennem tilbagevendende arrangementer som ’Filosofisk Time’, debatter og talks. Vi skaber kultur til – og for – det moderne bymenneske. Spoken samarbejder bredt med kulturlivet i byen, ligesom vi gerne inviteres med, når nye projekter skal skabes.

2014 2015 2016 2017 2018 2019
2014
2015
2016
2017
2018
2019

Luk